NAMAĞLUP KARTAL

Beşiktaş derbi öncesi sakatlık vermeden bir karşılaşmayı daha geride bıraktı. Kara Kartal, zorlu hava şartlarında Darıca Belediyespor'u, Kerim'in golleriyle 2-1 mağlup etti. 

Yedek ağırlıklı olarak karşılaşmaya çıkan Kartal'da Şenol Güneş, Fenerbahçe ve Kiev maçlarını düşünerek genç isimlere şans verdi.

***


Beşiktaş her ne kadar sahadan galibiyet ile ayrılsa da gençlerin ortaya koyduğu performans geçer not alamadı. Karşılaşma boyunca 2 gol kaydeden Kerim Frei ise takımını sırtlayan isim oldu.

***
DARICADAN ALKIŞ ALAN OYUN

Spor Toto 3.Lig'te mücadele eden Darıca Belediyespor'un ortaya koyduğu performans alkış alacak cinstendi. Büyük takım fobisine kapılmayan Darıcalı futbolcular pek çok kez gol ile burun buruna gelse de sadece 1 gol kaydedebildiler.

HAVA ŞARTLARI OLUMSUZ ETKİLEDİ

İzmit İsmet Paşa Stadı'nda oynanan karşılaşmada futbolcular için zor bir zemin vardı. Soğuk havanın verdiği etki bir yana Kocaelispor'un Sancaktepe ile 2 gün önce bu statta karşılaşmış olması zemini bir hayli tahrip etmişti. Hal böyle olunca yer yer futbolcular için zor anlar yaşandı.

NAMAĞLUP KARTAL

Beşiktaş, Darıca Belediyespor karşısında aldığı bu sonuçla 3 kulvarda namağlup unvanına sahip oldu. Kartal, ligte 2. sırada, Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkma yolunda büyük bir avantaj elde ederken Ziraat Türkiye Kupası'nda ise ilk maçından galibiyet ile ayrılarak moral depoladı.


Kişisel Twitter adresi: twitter.com/alkann08
Emirhan Alkan





Yorumlar